Amical de prezentare pentru HC Dobrogea Sud

258
Amical de prezentare pentru HC Dobrogea Sud - amicalde-1471538221.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor, echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanța va disputa o partidă amicală împotriva echipei AHC Dunărea Călărași, în care va fi prezentat lotul de jucători cu care antrenorul sârb Djordje Cirkovic atacă titlul în acest sezon al Ligii Naționale.

"Va fi un meci foarte frumos, între două echipe de valoare ale campionatului. Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirea și sperăm să intrăm în forma optimă până la partida cu Poli Timișoara. Așteptăm alături de noi un număr cât mai mare de suporteri, pentru a face cunoștință cu noile achiziții și pentru a le arăta acestora ce înseamnă handbalul în Constanța", a declarat președintele-jucător Ionuț "Rudi" Stănescu.

v v v

Fostul jucător al HCM-ului Constanța Aleksandar Adzic s-a alăturat celor de la HC Dobrogea Sud și din acest sezon va fi antrenorul echipei secunde, care va activa în Divizia A (eșalonul secund). De asemenea, muntenegreanul va fi și coordonatorul Academiei de Handbal a HC Dobrogea Sud, unde îi va instrui pe tinerii handbaliști, alături de Laurențiu Toma și George Buricea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5058 secunde