Americanul Kyle Kilgore a semnat cu BC Athletic

177
Americanul Kyle Kilgore a semnat cu BC Athletic - americanul-1566850462.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța a dat o mare lovitură pe piața transferurilor. Echipa de la malul mării l-a înregimentat, zilele trecute, pe americanul Kyle Kilgore, un "uriaș" de 2,01 m. 


Jucătorul născut în SUA se află la cel de-al doilea sezon consecutiv în România, el evoluând în stagiunea trecută pentru CSM Focșani. Deloc străin de echipa de la malul mării, Kyle Kilgore a fost adversarul "Gladiatorilor din Tomis" în meciurile amicale din sezonul trecut pe care echipa sa le-a susținut în compania BC Athletic. 


"Jucătorul american va pune umărul alături de ceilalți coechipieri ai săi la construirea unei echipe care să se bată de la egal la egal cu granzii din Liga Națională", a declarat team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeș. 


La CSM Focșani, Kyle Kilgore a înregistrat cifre impresionante, 19.9 puncte, 8.2 recuperări și 1.5 pase decisive pentru un indice al eficienței de 20 de unități. Americanul a încheiat sezonul cu procentaje de 61.3% de la 2 puncte, 24.9% de la 3 puncte și 56.5% de la linia libere. 


Cel mai bun meci al sezonului 2018/2019 pentru Kyle Kilgore a fost reușit în fața ACS-ului Târgu Jiu, când a reușit să marcheze 40 de puncte. 


BC Athletic Constanța va juca în grupa valorică B a Ligii Naționale de baschet masculin, sezonul 2019/2020.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.548 secunde