Amalia Niță, mândria clubului CS Medgidia

192
Amalia Niță, mândria clubului CS Medgidia - amalianita-1578439457.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Medgidia nu îi uită pe sportivii care au făcut și fac în continuare performanță pentru orașul dobrogean. Una dintre sportivele dedicate grupării din Medgidia este Amalia Niță, cea care a avut o ascensiune incredibilă în ultimii doi ani. 
În 2018, Amalia Niță a devenit dublă campioană mondială la categoriile 45 de kilograme și 55 de kilograme la disciplinele freestyle K1 și freestyle kickboxing. 


Anul trecut, în luna februarie, ea a obținut medalia de aur la Cupa României la categoria 48 de kilograme, disciplina box, iar în septembrie, a devenit campioană națională la categoria 50 de kilograme, la cadete. O lună mai târziu, a cucerit medalia de aur la Campionatul European de Kickboxing WKF, iar în luna noiembrie, a ocupat prima treaptă a podiumului la Cupa Keru Kento. 
Amalia Niță este singura sportivă din România care, de patru ani, nu a pierdut niciun meci, atât la box cât și la kickboxing. 
În vârstă de 20 de ani, Amalia Niță este născută în comuna Lumina, însă a început boxul la CS Medgidia și se anunță a fi o viitoare campioană a României. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Decembrie 2019
Stire din Sport : CS Medgidia a încheiat turul pe primul loc
Pagina a fost generata in 0.5152 secunde