Alianța T.A.T.A. îl desființează. Vezi aici ce fost campion face "bufonerii penibile!"

123
1
Alianța T.A.T.A. îl desființează. Vezi aici ce fost campion face
Alianța T.A.T.A. îl roagă pe fostul campion Ilie Năstase să nu-i mai demotiveze pe jucătorii de tenis din România care se remarcă în circuitul profesionist și să facă efortul de a rămâne un model pentru copiii care învață tenis acum și care vor escalada topurile WTA și ATP în viitor. 

Reprezentanții Alianței T.A.T.A. fac referire la niște comentarii ușor răutăcioase pe care fostul campion le-a avut la adresa tinerilor tenismeni români care se remarcă în prezent la turneele din țară și din străinătate. Ilie Năstase a declarat zilele trecută că turneele la care aceștia participă nu sunt importante, minimalizând importanța succeselor din prezent ale tenisului românesc. "Vorbim de niște turnee care nu sunt importante, din păcate. Sper că, într-o zi, rezultatele pe care fetele le au la turneele astea neimportante să le aibă și la turneele mari. Dacă nu ai performanțe în turneele de Grand Slam, turneele mici nu prea contează. Nu vreau să iau din valore, dar dacă nu joci bine în turneele astea, nu mai contează", a spus Năstase.

Declarația sa i-a înfuriat pe mulți, iar reprezentanții Alianței T.A.T.A. consideră că au fost neîncurajatoare și nemotivante. "Copiii din România au nevoie de modele excepționale în sport și nu de bufoneriile penibile ale unui fost campion. Cu toate că a promis mereu în ultimii 20 de ani că va crea o puternică academie de tenis, pentru a susține acest sport în România, fostul lider ATP nu a reușit mai nimic, fiind depășit categoric la acest capitol de Andrei Pavel, de Gabriel Trifu și de alți foști jucători care nu s-au lăudat, care nu au avut faima și influența marelui Nasty, dar care au creat școli de tenis bine cotate pe plan internațional. Domnul Năstase se remarcă, din păcate, prin tenacitatea cu care minimalizează importanța succeselor din prezent ale tenisului românesc, deși ascensiunea jucătorilor români în topurile profesioniste actuale este excepțională, în condițiile în care susținerea statului român și a foștilor campioni cu dare de mână și știință de tenis este cvasi-nulă. După ce l-a executat pe Horia Tecău, câștigător de Grand Slam la dublu, Ilie Năstase, cel mai bun jucător de tenis al Eomâniei, nu este impresionat nici de performanțele Simonei Halep. Probabil că marele Ilie Năstase a fost deranjat de faptul că uriașul succes al Simonei Halep a umbrit participarea acestuia la Gala onorifică americană dedicată liderilor ATP din ultimii 40 de ani. Jocul aproape perfect al Simonei la New Haven aluat prim-planul expunerii mediatice de care ar fi beneficiat bufoneria penibilă a domnului Năstase, cel care a decis să stea în genunchi la propriu doar în fașa următorilor foști și actuali campioni ai tenisului mondial. T.A.T.A. îi recomandă marelui Nasty să rămână la US Open, pentru a-i încuraja pe conaționalii săi și pentru a-i motiva să se autodepășească și să doboare recordurile foștilor campioni ai tenisului românesc, pe ale căror succese s-a așezat, din păcate, colbul zecilor de ani trecuți de atunci. Poate va găsi puterea să le dea sfaturi pertinente și altruiste, pentru ca tinerii performeri Halep, Cârstea sau Tecău să se instaleze în fruntea ierarhiilor profesioniste mondiale, știind că au beneficiat și de supoerul marelui Nasty", declară președintele T.A.T.A., Bogdan Drăghici.

Comentează știrea

dan
26 august 2013
un mascarici cu gura mare si fara creier!

Nasty a imbatranit degeaba! Nu poate reprezenta un model pt noul val pt ca este un hodorog invidios si plin de el! Sa ramana cu Brigitta lui si sa lase fetele sa evolueze, c-o fac bine si fara sfaturile sale!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4353 secunde