Mai multe ştiri online:

Alexi Pitu, cel mai tânăr fotbalist român care a jucat în cupele europene

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
În partida câștigată în Luxemburg cu Racing FC Union, scor 2-0, în prima manșă din turul 1 al Europa League, FC Viitorul a bifat noi recorduri.

La doar 16 ani și 1 lună, Alexi Pitu a devenit cel mai tânăr jucător român care debutează în cupele europene, depășind recordul deținut de Marius Niculae, care, în 1997, avea 16 ani și 2 luni când a evoluat pentru Dinamo în Cupa UEFA.

Tot în partida din Luxemburg, Viitorul a bifat un nou record pentru partidele echipelor românești în cupele europene, cei trei titulari din atac având o medie de vârstă impresionantă: Ianis Hagi (19 ani), Denis Drăguș (19 ani) și Alexandru Mățan (18 ani). De remarcat că Ianis Hagi și Denis Drăguș au marcat primele lor goluri în cupele europene, cei doi stabilind rezultatul partidei cu Racing FC Union, informează site-ul oficial al clubului.

Toți cei patru jucători amintiți - Ianis Hagi, Alexi Pitu, Denis Drăguș și Alexandru Mățan - sunt crescuți și formați la Academia Gheorghe Hagi. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8575 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7615 secunde