Alexandru Micu, al doilea mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Yachting

441
Alexandru Micu, al doilea mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Yachting - alexandru2-1618407567.jpg

Articole de la același autor

În cadrul ședinței de alegeri a Federației Române de Yachting, ce a avut loc la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului din Bucureşti, un număr mare de membri ai Consiliului Federal au fost schimbați.

Deși pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte au fost lucrurile tranșate de la început, fiind omul și locul, lucrurile s-au schimbat aproape complet în structura membrilor Consiliului Federal.


Lect. univ. dr. ing. Alexandru Octavian Micu, de la Universitatea Maritimă din Constanța, nu a avut contracandidat la a doua sa candidatură consecutivă pentru postul de președinte. Se pare că lectorul Micu a reușit, în cei patru ani ai mandatului anterior, să convingă electoratul Federaţiei Române de Yachting că merită să fie menținut pe funcția de președinte, acesta fiind ales cu unanimitate de voturi.

Alexandru Micu este bine văzut și la nivel internațional, absolvind, în 2016, bursa pentru formatori de antrenori internaționali, ai federației internaționale de specialitate (World Sailing) și ocupând funcția de președinte al Comisiei de Tineret și Dezvoltare a EUROSAF (Federația Europeană a Sporturilor cu Vele).

La nivelul de vicepreședinți, Cătălin Ionuț Luchian și-a păstrat postul. Luchian este un fost sportiv de renume al yachtingului românesc, fiind unul dintre puținii români participanți la Jocurile Olimpice la yachting.

Cel de al doilea vicepreședinte este Theodor Liviu Dumitrescu, sportiv în prezent în competițiile de yachting offshore. Theodor Dumitrescu a înlocuit-o pe Iulia Fulicea.

În componența Consiliului Federal, în urma alegerilor, se regăsesc în calitate de membri Radu Eugen Zitti (fost președinte al FR de Yachting), Cosmin Alexandru Andronic (arbitru internațional), Adrian Demusca, Cristian Ghelner (sportiv offshore), Mihail Dragoş Badea (sportiv offshore), Robert Băraru (arbitru național), Mihai-Cristian Dăianu (fost sportiv) şi Toni Nedelea (fost sportiv și actual antrenor). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1227 secunde