Alexandru Dumitru, medaliat cu aur

776
La turneul final al Campionatului Național de lupte greco-romane, cadeți individual, de la Medgidia, s-a remarcat și Alexandru Dumitru, de la CSS 3 Steaua București, component al lotului național, care a cucerit medalia de aur la categoria 58 kg, unde au concurat 27 de sportivi. 
Campionul a fost urmat, în ordine, de Flavius Moise (LPS Constanța), Bogdan Tiba (CSS Transporturi Brașov), Gabriel Avornicesei (CSM Brașov), Cătălin Borzos (CSS Transporturi Brașov) și Valentin Nica (CS Muscel Câmpulung).

Cu ocazia Naționalelor, au fost invitați pe litoral și zece luptători din Republica Moldova, toți componenți ai lotului național de cadeți, condus de selecționerul Victor Kurkin. Aceștia se află în pregătiri la Costinești, unde au efectuat o serie de antrenamente comune cu lotul de cadeți al României. Pe lista participanților la stagiu, se regăsesc Ionuț Caraș, Flavius Moise, Ilias Ozgean (LPS Constanța), Alexandru Dumitru, Mihai Șestun, Marius Ivaniuc (CSS 3 Steaua București), Alexandru Toader (CSS Medgidia), Vlad Maria (CS Muscel Câmpulung), Patrick Moroz (CSS Satu Mare), Alexandru Măndică (CSS Râmnicu Vâlcea) sau Alin Vișan (CSS 7 Dinamo București).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3262 secunde