Alexandru Dedu: "Avem o problemă de infrastructură!"

1643
Alexandru Dedu:

Articole de la același autor

Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că infrastructura sportivă din România este la pământ, iar țara noastră ar putea ajunge să găzduiască o competiție majoră de handbal abia peste vreo 10 ani.

"Nu avem sală la București. Este o problemă de infrastructură și este rușinos să fie pus sub semnul întrebării un Campionat European de gimnastică. Să nu uităm că în alte colțuri ale lumii s-au construit cartiere olimpice în întregime într-un interval de doi ani. Înainte de 1992, în actuala zonă olimpică de la Barcelona era o groapă de gunoi, iar acum a ajuns un reper de frumusețe. La fel s-a întâmplat și la Londra, unde organizarea JO din 2012 a fost un succes și din punct de vedere al investițiilor. În viziunea mea, în 2024 putem să găzduim o competiție majoră", a declarat Alexandru Dedu.

În ceea ce privește naționala feminină de handbal a României, boss-ul FRH spune că obiectivul principal este calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, "dar, pentru asta, trebuie să treacă de două etape de furci caudine, în primul rând Campionatul Mondial și în al doilea rând turneul de precalificare". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5297 secunde