Alexandra Cadanțu a câștigat titlul la dublu la turneul de la Budapesta

148
Alexandra Cadanțu a câștigat titlul la dublu la turneul de la Budapesta - alexandracadantuziaruldesportro-1531534340.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanțu a câștigat, alături de Chantal Skamlova (Slovacia), titlul în proba de dublu a turneului ITF de la Budapesta, dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, vineri, după ce perechea a învins în finală cuplul americano-mexican Kaitlyn Christian/Giuliana Olmos, cu 6-1, 6-3, informează Agerpres.


Cadanțu și Skamlova au obținut victoria în fața favoritelor numărul doi după exact o oră de joc.


În primul tur, Cadanțu și Skamlova au trecut de principalele favorite, Dalila Jakupovic (Slovenia)/Irian Hromaceva (Rusia), cu 6-3, 4-6, 10-6, în sferturi au câștigat cu 7-5, 3-6, 13-11 în fața unguroaicelor Anna Bondar/Panna Udvardy, iar în semifinale au învins cu 6-3, 6-4 surorile Polina și Sofia Golubovskaia din Rusia.


Cadanțu (28 ani, locul 270 WTA la dublu), care are în palmares un titlu WTA la dublu, în 2014, alături de Elena Bogdan, la București, a obținut primul său titlu de dublu în acest an.


Alexandra Cadanțu va juca la simplu în calificările pentru tabloul principal de simplu al turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, care vor debuta sâmbătă la Arenele BNR din Capitală. Ea o va avea ca adversară pe unguroaica Panna Udvardy.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7026 secunde