Cupa României la proba de Kata "Shito-Ryu"

Alex Antonache, un mini-cadet de aur

953
Nouă practicanți ai artelor marțiale, legitimați la CS Marea Neagră, au participat la întrecerile Cupei României la proba de Kata "Shito-Ryu", la individual, pentru copii, cadeți, juniori și seniori, competiție organizată, recent, la București.
Delegația constănțeană a obținut o singură medalie de aur, prin Alexandru Antonache, la secțiunea mini-cadeților, 14-15 ani. Marian Cîju (copii 8-9 ani) și Constantin Cîju (copii 10-11 ani) și-au trecut în palmares câte o medalie de argint, iar Alin Nicolae Enache a prins ultima treaptă a podiumului, la categoria cadeți 16-17 ani.
"Rezultatele sunt modeste, ne așteptam ca cel puțin alți doi sportivi să ajungă pe podium, dar nu a fost așa. Zilele următoare, vom purta o discuție cu conducerea Federației Române de Karate Modern, pentru a stabili lotul național de Karate Shito-Ryu în vederea participării la Campionatul Mondial de Karate Shito-Ryu de la Barcelona. Credem că cel puțin trei sportivi - Alexandru Antonache, Alexandru Neagu și Alin Nicolae Enache - vor fi incluși în lotul național și sperăm ca un al patrulea constănțean, Ioan Zal Gidu, să fie selecționat", a declarat președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9741 secunde