Sâmbătă, de la ora 11, "marinarii" joacă la Constanța cu Steaua II

Alarmă la FC Farul

1234
Alarmă la FC Farul - 1bf5bcc6fa7976fa5140c67c59b1aac2.jpg

Articole de la același autor

Băieții lui Sdrobiș sunt în stare de alertă pentru a respinge atacul "militarilor" și a se îndepărta, astfel, de zona periculoasă a clasamentului.
Învinsă la Chiajna, etapa trecută, FC Farul a rămas la două puncte distanță de ultimul loc retrogradant, astfel încât cuvântul de ordine la meciul cu Steaua II, de sâmbătă, de la Constanța, din etapa a 12-a a Ligii a II-a, este victoria.
Vecine de clasament (locul 12, respectiv 13), cele două echipe au același număr de puncte, 13, și simt la tălpi dogoarea subsolului clasamentului, de care vor să se depărteze cât mai rapid.
"E prematur să facem calcule de acum, cu patru etape înaintea înche-ierii turului. Din hora retrogradării se va ieși cam prin ultimele cinci - șase runde din retur, asta, bineînțeles, dacă ajungem până acolo. Oricum, de la locul cinci în jos toate formațiile sunt amenințate de retrogradare. Cu excepția primelor trei, care s-au distanțat, și a lanternei, care pare a nu mai avea șanse de salvare, în rest clasamentul este foarte echilibrat. Am crezut că la promovare se vor implica și Tulcea, și Botoșani, dar, deocamdată, bătălia se dă între Ceahlăul, Săgeata și Chiajna. Mai sunt însă destule etape și se mai pot întâmpla multe", a declarat preșe-dintele Farului, Relu Damian.
Fără Zdrâncă, Buzea (accidentați) și Boboc (suspendat) și cu stoperul Liviu Ștefan într-o postură inedită, dar câștigătoare până acum, cea de mijlocaș coordonator, Farul speră să bifeze sâmbătă primul succes din acest campionat cu mai mult de un gol înscris.

Formația probabilă a Farului: Al. Răuță - Nițescu, I. Barbu, Vajou, Pașcovici - Scărlătescu, Parfenie, L. Ștefan (cpt.), I. Lupu - Ad. Câmpeanu, B. Rusu.
Arbitrează George Rădulescu (București); asistenți, Joszef Fodor (Odorheiu Secuiesc), Joszef Peter (Sf. Gheorghe); rezervă, Ion Roșu (1 Decembrie); observatori, Pompiliu Coșconea (Buzău), Marian Bucurescu (București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Noiembrie 2010
Stire din Sport : De ce zâmbește amar Farul?
Pagina a fost generata in 0.8567 secunde