Al treilea transfer la HC Dobrogea Sud. Strahinja Stankovic a lăsat Vojvodina pentru Constanţa

260
Al treilea transfer la HC Dobrogea Sud. Strahinja Stankovic a lăsat Vojvodina pentru Constanţa - altreilea-1625167805.jpg

Articole de la același autor

Continuă campania de întărire a lotului la HC Dobrogea Sud, o măsură extrem de necesară, având în vedere că, sezonul viitor, echipa va lupta pe trei fronturi: campionat, Cupa României şi cupele europene. Joi, 1 iulie, conducerea clubului de pe litoral a anunțat numele celui de-al treilea jucător transferat.

După nouă ani, opt trofee şi multe meciuri în Liga Campionilor şi Cupa EHF pentru Vojvodina Novi Sad, Strahinja Stankovic (30 de ani) a ales să vină la HC Dobrogea Sud.

Născut la data de 12 iunie 1991, handbalistul sârb are calităţi fizice foarte bune (1,85 m înălţime, 87 kg greutate) pentru postul pe care evoluează, cel de extremă dreapta.

„Salutare, suporteri ai Constanţei! Numele meu este Strahinja Stankovic, vin din Serbia şi sper să avem multe victorii împreună, aici, la Constanţa!”, a declarat handbalistul sârb, care a semnat cu gruparea de pe litoral un contract valabil pe doi ani.

„Noua noastră extremă dreapta a jucat ultima oară pentru Vojvodina Novi Sad, într-un campionat puternic. Are experienţă şi la nivel de echipă naţională, adunând 30 de selecţii pentru reprezentativa Serbiei. Abia aşteptăm să-l vedem în teren şi să câştigăm multe meciuri împreună, să ne bucurăm alături de suporterii din tribună!”, a transmis preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu.

Strahinja Stankovic, care va purta la HCDS tricoul cu numărul 31, este cel de-al treilea transfer al verii perfectat cu gruparea constănţeană, după Liviu Caba (21 de ani, inter stânga, de la Politehnica Timişoara) şi slovenul Leon Raso (25 ani, conducător de joc, de la Trimo Trebnje).

Momentan, handbaliştii constănţeni se află în vacanţă, reunirea lotului fiind programată pe 19 iulie. Pe 1 august, jucătorii antrenaţi de Djordje Cirkovic şi George Buricea vor pleca în cantonament, care va fi urmat de câteva meciuri amicale. HC Dobrogea Sud se va bate pentru Supercupa României cu Dinamo București, pe 25 august, iar patru zile mai târziu, va debuta în noul sezon al Ligii Naţionale, în deplasare, cu CSM Bucureşti.

XXX

Tânăra handbalistă Lavinia Maria Lazăr, de la CS Medgidia, a fost convocată la naţionala de beach handbal a României.

„Cu multă determinare, Lavinia Lazăr susţine, săptămâna aceasta, o serie de antrenamente în staţiunea Venus, până la data de 7 iulie. După această perioadă de pregătire, sportiva noastră va reprezenta România la Campionatul European”, au transmis reprezentanţii clubului din Medgidia.

Naţionalele de juniori şi de junioare vor participa la Campionatul European de beach-handbal de la Varna (Bulgaria), în perioada 7-11 iulie, iar cele de seniori şi de senioare vor merge la aceeaşi competiție în perioada 12-19 iulie.

Naţionala feminină de senioare a României este condusă de antrenorii constănţeni Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6028 secunde