Șahiștii constănțeni, încă departe de podium la Trofeul Litoralului

1068
21
Șahiștii constănțeni,  încă departe de podium la Trofeul Litoralului - sahistii-1435595671.jpg

Articole de la același autor

Trofeul Litoralului, tradiționalul turneu internațional de șah de la Eforie Nord, a ajuns la ediția cu numărul 25, iar anul acesta, s-a depășit cifra "rotundă" de 100 de jucători participanți, atât la se-niori, cât și la juniori, sala de joc "Acapulco" fiind umplută până la refuz.

În turneul principal, open general, după cinci runde, în fruntea clasamentului s-au instalat MM Ciprian Nanu (Dinamo București), MF Mihnea Costachi (CSU Alba Iulia) și MM Vladislav Nevednichy (Luxten Timișoara), toți cu 4,5 p. Constănțenii luptă din greu cu valoroșii lor adversari, dar, cel puțin deocamdată, nu amenință podiumul.

Iată rezultatele pe care șahiștii constănțenii le-au înregistrat în runda a 5-a: A. Gheorghiu (Galați) - I. Mihailov (Constanța) 1-0, I. Linca (Constanța) - L. Managadze (Rep. Moldova) 1-0, A. Kutnic (Constanța) - M. Aciu (Focșani) 1/2, D. Panainte (Constanța) - (MI) Nebojsa (Serbia) 0-1, (MM) C. Peptan (CSM București) - MF Cicirone Spulber (Constanța) 1/2.

La "pitici" (copii cu vârste sub 8 ani), peste 60 de viitori șahiști își dispută supremația.

"Dintre constănțeni, cel mai bine poziționat este Răzvan Țigănescu, cu 3 puncte/4 partide, care, în ultima rundă, l-a învins pe A. Andrei, din Pașcani, după aproape două ore de concentrare, ceea ce nu-i puțin pentru niște copii de doar 7 ani. În runda următoare, îl va întâlni pe unul dintre favoriți, A. Luca, din Republica Moldova.

Altfel, arbitrul Claudiu Iordache, din Constanța, a avut probleme doar în runda a 4-a cu jucătoarea (M) Dorina Florea, recalcitrantă ca de obicei, pe care a exclus-o din competiție", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Sissa Constanța, Antonio Rușa. 

Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Sah...
30 iunie 2015
...Mat!

vedeti ca spulber doar ce a furat-o ieri si e pe locul 20!

Kasparov
30 iunie 2015
sah

Domnul presedinte Rusa este lumina sahului constantean!

Mat
30 iunie 2015
Cici

Spulber a facut remiza cu multipla campioana MM Corina Peptan!

Sah...
30 iunie 2015
...Mat!

asta in runda nr.4...dar am impresia ca cel care scrie aici esti chiar tu, domnule spulber sau "frumoasa" ta doamna! prea pui patima in ceea ce scrii...

Răspuns la: Cici
Adăugat de : Mat, 30 iunie 2015
Spulber a facut remiza cu multipla campioana MM Corina Peptan!
Ursus
1 iulie 2015
pat

Gigi te mai săruți cu fetele de la podul Agigea?

BauBau
2 iulie 2015
sah

Maistru POCNITOARE de sub 2000 ELO se oftica. Mareane cate crime necomise si cati criminali fara crime comise ai mai descoperit ma pocnitoareo ?

Andrei
2 iulie 2015
wow

http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2003-05-22/Florin+Apetrei+i-a+taiat+gatul+tatalui+imobilizat+la+pat

BauBau
2 iulie 2015
wow

BABUINULE vezi ca taicasu lui Florin joaca sah ca CityPark la pensionari asa ca mananci CACAT BABUINULE E o coincidenta de nume nici Florin si nici taicasu nu au locuit in Bucuresti. POCNITOAREO esti un mare fassssssssssssssssss un maistru CARNAT cu elo mai mic de 1900 exclus pe viata din clubul Sissa OFTICATE POCNITOAREO pe zii ce trece devi versiunea masculina a doamnei excluse de la Eforie de arbitru. DEBILIANULE :-)))

Roger
4 iulie 2015
DNA

Asta e un escroc care spala banii din cont prin organizarea de turnee sau prin participarea jucatorilor la concursuri. Banii se opresc in buzunarul lui in loc sa ajungă la cei care au platit taxe, masa, cazare etc. DNA-ul să se autosesizeze!

Răspuns la: wow
Adăugat de : BauBau, 2 iulie 2015
BABUINULE vezi ca taicasu lui Florin joaca sah ca CityPark la pensionari asa ca mananci CACAT BABUINULE E o coincidenta de nume nici Florin si...
DeneaA
5 iulie 2015
zau asa

Si tu Mareane esti un bolnav pisic mare mancator de CACAT Maistru POCNITOARE Palazu si cu Socola sa se autosesizeze cu tine Guitz Guitz

Răspuns la: DNA
Adăugat de : Roger, 4 iulie 2015
Asta e un escroc care spala banii din cont prin organizarea de turnee sau prin participarea jucatorilor la concursuri. Banii se opresc in buzunarul...
21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1298 secunde