Șahiștii constănțeni, în formă la Naționale

688
3
Șahiștii constănțeni, în formă la Naționale - rezultatesah-1428941395.jpg

Articole de la același autor

Campionatele Naționale individuale de șah pentru copii, juniori și tineret au reunit, la Căciulata, jud. Vâlcea, 540 de iubitori ai sportului minții. 


Brigada constănțeană participantă la CN a fost formată din opt sportivi de la Palatul Copiilor, care au participat la categoriile de vârstă B8, B10, B12, B16, B18, F12, F14 și F16. Cei opt au fost însoțiți de profesorul Claudiu Iordache. 


Cele mai bune rezultate cu care s-au întors șahiștii constănțeni au fost ale Mariei Anghel (F12), care a devenit vicecampioană națională la șah rapid, și Andreei Panainte (F12), medaliată cu bronz la blitz.


Constănțenii nu s-au oprit aici și au completat palmaresul cu alte clasări onorabile: Maria Anghel - locul 4 la șah clasic și 10 la blitz; Andreea Panainte - locul 6 la clasic, 5 la rapid și 4 la dezlegări; Deniz-Edvin Menlibai (B10) - locul 4 la dezlegări și locul 6 la rapid; Riza Salim (B16) - locul 4 la clasic, 6 la blitz și 7 la dezlegări; Vlad Rădulescu (B18) - locul 8 la rapid, 6 la blitz și 5 la dezlegări; Arzu Salim (F16) - locul 8 la blitz și 6 la dezlegări. "În timpul desfășurării șahului rapid, Riza Salim a dat o fugă până la București, la etapa națională a Olimpiadei de matematică, întorcându-se cu medalia de bronz. Trebuie remarcat și mezinul delegației, Victor Stanoiev, care, la numai 7 ani, s-a clasat la jumătatea clasamentului în grupa de B8. Până în vară, când încep tradiționalele concursuri internaționale de pe litoral, juniorii vor participa la câteva concursuri locale de pregătire", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Claudiu Iordache. 


Comentează știrea

Leo
14 aprilie 2015
sah

D-l Iordache este singurul antrenor profesionist de sah din orasul Constanta; evitati sa va duceti copii la celelalte cluburi care au antrenori-mascota.

Ursu
14 aprilie 2015
Parinti si copii

Evitati personajul ne-a Lungu,; acesta este un batran-retardat mintal care se crede antrenor de sah. A avut un elev care a inebunit si a murit; se numeste Modoran.

gabi
14 aprilie 2015
sah

LA CONCURSUL NATIONAL DESPRE CARE S-A SCRIS ÎN ARTICOL UN PARTICIPAT ȘI ALȚI COPII DIN CONSTANȚA. AS PUTEA SPUNE CA DIN"BRIGADA CONSTĂNȚEANĂ" AU FĂCUT PARTE ȘI COPII DIN ALTE CLUBURI DE SAH, NU DOAR CEI DE LA PALATUL COPII LOR. CA JURNALIST, ÎNAINTE DE A SCRIE UN ARTICOL A-TI PUTEA FACE O MINIMA VERIFICARE PE SITE-UL OFICIAL AL FEDERAȚIEI DE ȘAH. AR FI FOST MULT MAI PROFESIONAL DECÂT SĂ FI SCRIS O INFORMAȚIE DOAR PARTIAL ADEVARATA!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3322 secunde