Agendă sportivă

389

Articole de la același autor

l Duminică, 31 mai, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, se vor disputa semifinalele Campionatului Național de rugby juniori sub 19 ani. De la ora 16.00, față în față se vor afla echipele Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" CSS Constanța și Colegiului Național "Aurel Vlaicu" București, iar de la ora 17.30 vor juca Metrorex București, campioana en-titre, și CSS Unirea Iași.
Formațiile învingătoare se vor califica în marea finală, programată în data de 7 iunie, pe aceeași arenă.
l Reprezentativa feminină de handbal a României își dorește o nouă medalie la un turneu final de Campionat Mondial. Până la barajul cu Belarus, de la jumătatea lunii iunie, jucătoarele antrenate de Radu Voina se "încălzesc" cu naționala Poloniei, astăzi și mâine, de fiecare dată de la ora 19.00, ambele întâlniri fiind transmise în direct de Sport.ro.
În aceste amicale, selecționerul român nu va conta pe vedetele Luminița Huțupan Dinu și Steluța Luca, retrase de la națională, dar nici pe Cristina Vărzaru, extrema Viborgului, recent câștigătoare a finalei Ligii Campionilor, ea revenind printre tricolore abia la partidele din play-off.
l Sâmbătă, 13 iunie, la Mamaia, va avea loc festivitatea de premiere a celor mai bune echipe participante la ediția 2009 a Cupei Academicus. Anul acesta, liceenii s-au întrecut la volei, baschet, handbal, fotbal, atletism, oină, șah, tenis de masă și natație.
Conform informațiilor furnizate de Emil Ionescu Nichita, consilier sport în cadrul DSJ, finalele la volei, baschet și handbal (fete și băieți) și fotbal (băieți) se vor juca pe 2 și 3 iunie, în sălile de la Complexul Sportiv Tomis, respectiv LPS "Nicolae Rotaru".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 29 Mai 2009
Stire din Sport : Meci crucial pentru "marinari"
Vineri, 29 Mai 2009
Stire din Sport : Pe aripile dansului
Pagina a fost generata in 2.7722 secunde