Agendă încărcată pentru atleții tricolori. "Vor simți spiritul olimpic"

138

Articole de la același autor

România a câștigat 27 de medalii, dintre care opt de aur, zece de argint și nouă de bronz, la cea de-a 49-a ediție a Campionatelor Balcanice de atletism pentru juniori 1 (Under 20), care s-a desfășurat la Cluj-Napoca. 


Președintele Federației Române de Atletism, Florin Florea, s-a arătat mulțumit de performanțele juniorilor, de la care a declarat că așteaptă rezultate la fel de bune la Campionatele Europene și FOTE. 


"Am arătat că am putut organiza o competiție de acest nivel și ne gândim la alte concursuri majore pe care vrem să le găzduim pe viitor. Ne-am dori să creștem împreună cu publicul din Cluj și din România și an de an să vină lumea la stadion și să le oferim spectacol și performanțe. La nivel sportiv, ne gândim la Campionatele Europene din Suedia, dar și la FOTE, acolo tinerii vor simți spiritul olimpic", a afirmat Florea. 


XXX 
România va participa la cea de-a 12 ediție a Campionatelor Europene de atletism Under 23 (tineret) cu un lot format din 29 de sportivi, informează site-ul oficial al Federației Române de Atletism. 
La startul competiției, programată în perioada 11-14 iulie, la Gavle (Suedia), se vor alinia aproximativ 1.105 atleți, reprezentând 50 de națiuni. 


La precedenta ediție a Europenelor de tineret, desfășurată la Bydgoszcz (Polonia), România a câștigat două medalii, ocupând locul 16 în clasamentul final pe națiuni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.658 secunde