Aerobicii Farului, pe podium la Cupa Iașiului

614
Aerobicii Farului, pe podium la Cupa Iașiului - aerobicii-1444239015.jpg

Articole de la același autor

Recent, la Iași, s-a desfășurat compe-tiția de gimnastică aerobică dotată cu Trofeul Iașiului, la toate categoriile de vârstă. 


Iată rezultatele sportivilor de la CS Farul Constanța: categoria a III-a: bronz la trio - Ana Maria Frătuțu, Ruxandra Marin, Maria Dogaru; categoria a II-a: bronz la individual masculin - Alexandru Scînteie, argint la grup - Alexandru Scînteie, Eduard Costache, Andrei Popa, Leonard Manta și Andrei Răducanu, argint la cuplu - Alexandru Scînteie și Ioana Calenici (toți antrenați de Cristina Dulgheroiu); categoria I: aur la individual masculin - Adrian Biciu, argint la individual masculin - Ștefan Huștea, argint la cuplu - Adrian Biciu și Daciana Enache (toți antrenați de Cristiana Spînu).


În pregătirea sportivilor, și-au mai adus contribuția Nicoleta Dendiu (coregraf) și Nicoleta Avram (instructor sportiv). 


Tot de la CS Farul, la categoria seniori, au mai concurat Lucian Săvulescu (bronz la individual masculin), Bianca Gorgovan și Lavinia Panaite (aur, respectiv argint la individual feminin). Cei trei fac parte din lotul național, unde se antrenează alături de Maria Fumea. 


"A fost o competiție frumoasă. Este o verificare înaintea Campionatelor Na-ționale, care se vor desfășura la Constanța. Am văzut ce mai avem de lucrat, așa că ne întoarcem în sală pentru a lucra", a afirmat antrenoarea Cristina Dulgheroiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3431 secunde