Aerobicii Farului l-au adus pe Moș Crăciun în oraș

137

Articole de la același autor

Sala de spectacole a Casei de Cultură a găzduit, sâmbătă, ultimul spectacol din an al secției de gimnastică aerobică a CS Farul și de la clubul WinGym. 


Evenimentul a fost organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă și s-a numit "Moș Crăciun vine-n oraș". Sala a fost neîncăpătoare pentru sutele de părinți și rude care au venit să se bucure de magia sărbătorilor împreună cu micii gimnaști și antrenorii acestora. 
Îmbrăcați în culorile Crăciunului, roșu și alb, aproximativ 170 de copii au urcat rând pe rând pe scenă și au oferit clipe de fericire și zâmbete celor aflați în sală. Show-ul a inclus momente demonstrative spe-cifice sărbătorilor de iarnă și nu exerciții de concurs. 


Unii având doar câteva luni de când au pășit în sala de antrenamente, alții cu mai multă experiență, cu toții au vrut să-și arate măiestria și să îi arate Moșului ce coregrafii au învățat special pentru el. Însă, surpriză! Se pare că cei mici au fost așa cuminți la antrenamente, căci nu a fost un singur Moș Crăciun prezent, ci doi. 


Bineînțeles, de la un asemenea spectacol nu puteau lipsi colindele. Fanfara Muzica Apelor a SC RAJA SA și interpreta Adriana Georgiana Sofica le-au oferit spectatorilor un program special de colinde. 


Momentele artistice ale spor-tivilor de la CS Farul au fost puse în scenă cu ajutorul antre-noarele Cristiana Spînu și Cristiana Dulgheroiu, coregrafa Nicoleta Dendiu și in-structorii sportivi Nicoleta Avram și Alina Dinu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5113 secunde