Adversar infernal pentru HC Dobrogea Sud, în Cupa EHF

200
Adversar infernal pentru HC Dobrogea Sud, în Cupa EHF - adversar-1508255060.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud Constanța și-a aflat adversara din turul trei preliminar al Cupei EHF, ieri, în cadrul tragerii la sorți de la Viena. Echipa pregătită de sârbul Marko Isakovic va juca împotriva ocupantei locului trei din Bundesliga (Germania), SC Magdeburg, formație care are în palmares trei trofee ale Ligii Campionilor. 


Primul meci va avea loc în Germania, pe 18/19 noiembrie, iar returul, o săptămână mai târziu, la Sala Sporturilor din Constanța. 
"Puteam avea parte de o tragere la sorți mai accesibilă, dar, din păcate, nu a fost cazul. Clar, Magdeburg este favorita acestui duel, însă noi vom juca fără presiune și ne vom juca șansa. Nu avem ce pierde și, cu puțin noroc și inspirație, sunt sigur că putem realiza o performanță frumoasă", a declarat președintele HCDS, Ionuț "Rudi" Stănescu. 


Nici românii Ionuț Iancu și Demis Grigoraș nu au avut mai mult noroc. Echipa lor, Tatabanya (Ungaria), va întâlni pe Chambery (Franța). La rândul lor, foștii jucători ai HCM Mihai Popescu și Alex Șimicu, legitimați la Saint Raphael, sunt favoriți în duelul cu RK Dubrava, din Croația.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5436 secunde