Adversar din Liga a lll-a pentru FC Viitorul, în 16-imile Cupei României

127
Adversar din Liga a lll-a pentru FC Viitorul, în 16-imile Cupei României - adversar-1507733461.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din 16-imile Cupei României. Partidele se vor disputa, în perioada 24-26 octombrie, în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. 


Campioana României, FC Viitorul, va juca în deplasare, cu CSM Școlar Reșița, ocupanta locului 5 în Liga a lll-a, Seria C4. 
Anul trecut, FC Viitorul a fost eliminată de Astra Giurgiu, în sferturile de finală, scor 1-3, competiția fiind câștigată de FC Voluntari. 


"FC Viitorul a respectat întotdeauna Cupa României. Anul trecut, din păcate, am fost eliminați de o echipă foarte bună a Astrei. Anul acesta, obiectivul nostru rămâne același: creșterea și formarea jucătorilor. Dacă vom reuși să câștigăm competiția, îl vom putea considera un bonus", a declarat Pavel Peniu, președinte al Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi". 


Meci internațional, la Ovidiu 


Partida dintre naționalele de tineret ale României și Portugaliei va avea loc pe stadionul "Central" din Ovidiu, pe 10 noiembrie, de la ora 19, confruntare contând pentru preliminariile Campionatului European 2019. 


În acest moment, România se află pe prima poziție, cu 10 puncte acumulate în patru partide, fiind urmată de Elveția, cu 7 puncte, dar din cinci meciuri. Bosnia a dat o mână de ajutor tricolorilor, învingând, luni, pe teren propriu, Portugalia, scor 3-1, pe același teren unde jucătorii selecționați de Daniel Isăilă se impunea, în urmă cu două luni, scor 2-0. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7378 secunde