Adversar accesibil pentru FC Viitorul, în preliminariile UEFA Champions League

620
Adversar accesibil pentru  FC Viitorul, în preliminariile  UEFA Champions League - adversar-1500048944.jpg

Articole de la același autor

Vineri, la Nyon (Elveția), a avut loc tragerea la sorți a duelurilor din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, ediția 2017/2018. Campioana României, FC Viitorul Constanța, va evolua împotriva învingătoarei dublei manșe dintre Apoel Nicosia (Cipru) și Dudelange (Luxemburg). În tur, Apoel s-a impus pe teren propriu cu 1-0 și este favorită la calificare. Prima manșă din turul trei preliminar este programată pe 25/26 iulie, la Ovidiu, iar returul se va juca pe 2/3 august.

Cea de-a doua echipă românească angrenată în lupta pentru accederea în grupele UEFA Champions League, FCSB București, va avea adversară în turul trei preliminar fosta campioană a Cehiei, Viktoria Plzen.

De asemenea, tot vineri, au avut loc și tragerile la sorți pentru turul trei preliminar al Europa League. În cea de-a doua competiție ca valoare din fotbalul european, FC Dinamo București va întâlni echipa spaniolă Athletic Bilbao, CSU Craiova va susține un meci de poveste în compania italienilor de la AC Milan, iar Astra Giurgiu, în eventualitatea că trece de azerii de la Zira FK (3-1 în tur, la Giurgiu), vor juca cu ucrainienii de la FC Oleksandria. Partidele vor avea loc pe 27 iulie, iar returul este programat pe 3 august.

v v v

FC Viitorul va juca în prima etapă a Ligii l, luni, 17 iulie, de la ora 18,30, în compania celor de la Gaz Metan Mediaș. Partida va avea loc pe stadionul "Central" din Ovidiu, locul în care campioana va susține și meciurile din preliminariile UEFA Champions League. Dar până atunci, oficialii constănțenilor speră să beneficieze de aportul cât mai multor suporteri la meciul cu Gaz Metan, în tentativa de a porni cu dreptul în noua stagiune. Cei care vor să asiste la meci o pot face achiziționând bilete doar online, prin rețeaua eventim.ro, dar și în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas.

Așa cum au obișnuit în ultima perioadă, constănțenii nu vor mai comercializat tichete la casele de bilete amenajate în incinta stadionului "Central". Prețurile biletelor sunt următoarele: tribuna l - 30 lei, tribuna ll - 20 lei, iar peluzele l și ll - 10 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7137 secunde