Adunarea Generală Ordinară a FRO, la Horia. "Competițiile de seniori primează!"

221
Adunarea Generală Ordinară a FRO, la Horia.

Articole de la același autor

Sâmbătă, 25 iulie, în comuna Horia din județul Constanța, s-a desfășurat Adunarea Generală Ordinară a Federației Române de Oină pe anul 2020.

La activitate, au participat reprezentanți ai 20 de structuri sportive din cele 22 cu drept de vot și reprezentanți ai cinci structuri sportive fără drept de vot, informează Federația Română de Oină. Cu această ocazie, a fost prezentată activitatea pe anul 2019 și au fost aprobate materialele legate de activitatea pe anul în curs. Toate materialele prezentate au fost aprobate în unanimitate.

Cele mai importante decizii au fost menținerea obligativității constituirii și participării echipelor de juniori pentru cluburile care evoluează la seniori, începând cu anul 2021, și reanalizarea calendarului competițional după ieșirea din starea de alertă, deoarece, în condițiile actuale, nicio structură sportivă nu poate asigura participarea la competiții în condiții de siguranță.

În cadrul adunării, președintele FR de Oină, Nicolae Dobre, le-a mulțumit lui Dumitru Voiculescu, Sergiu Frangulea și Laurențiu Șiclovan pentru activitatea desfășurată în cadrul biroului federal.

Din partea Ministerului Tineretului și Sportului, a fost prezent Cristian Otobicu, cel care a fost desemnat să supravegheze activitatea federației.

"Activitatea a fost organizată în condiții foarte bune, în aer liber, respectând măsurile de prevenire a răspândirii noului virus, acest lucru fiind posibil datorită eforturilor deosebite făcute de domnul primar Gigel Sava și de echipa dumnealui, fapt pentru care le mulțumim încă o dată și pe această cale. Mulțumim foarte mult delegaților care au fost prezenți la adunare, făcând un efort deosebit, având în vedere condițiile speciale în care a fost organizată adunarea. Chiar dacă în acest moment nu putem organiza competiții, le dorim tuturor succes în ceea ce privește activitatea de promovare și dezvoltare a sportului nostru național, pentru că se pot desfășura anumite acțiuni în acest sens și în condițiile actuale.

Oina merge mai departe!", au declarat organizatorii prezenți la fața locului.

XXX

"O adunare generală a Federației Române de Oină desfășurată în condiții deosebite datorită acestui fenomen al răspândirii noului coronavirus. Nu puteam să scăpăm nici noi, făcând parte din tot ce se întâmplă în lumea aceasta. Am avut două activități, o adunare generală ordinară, în care a fost analizată activitatea desfășurată anul trecut și s-au stabilit principalele priorități pentru anul în curs, și o adunare generală de alegeri, ocazie cu care a fost stabilită componența Biroului Federal pe următorii patru ani.

Din păcate, dacă în mod normal ar fi trebuit să stabilim calendarul activităților pentru anul în curs, iată că nu am putut să facem foarte multe în acest sens, întrucât în momentul de față sunt foarte multe restricții la nivel național. Sporturile în aer liber pot fi organizate în condiții foarte stricte. Din păcate, Federația Română de Oină are în componență cluburi sportive care nu își permit să suporte toate cheltuielile legate de organizarea unor astfel de activități, fapt pentru care, deși calendarul este foarte bogat, până în momentul de față nu ne putem permite să organizăm nicio competiție, nici în perioada imediat următoare.

Ținta principală este organizarea competițiilor de seniori", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Federației Române de Oină, Nicolae Dobre. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6082 secunde