Adrian Senin și Adrian Vlas s-au întors la FC Farul Constanța

245
Adrian Senin și Adrian Vlas s-au întors la FC Farul Constanța - adriansenin-1596380422.jpg

Articole de la același autor

Doi jucători care au îmbrăcat timp de aproape un deceniu tricoul alb-albastru, făcând parte din echipa care a obținut rezultate excelente la începutul anilor 2000, Adrian Senin și Adrian Vlas, s-au întors acasă și vor activa ca antrenori în cadrul Academiei de copii și juniori a clubului FC Farul Constanța.

"Din nou, acasă, este echipa la care m-am format, echipa de suflet și este un sentiment aparte în momentul în care revii. Este frumos, este plăcut. Sperăm cu acest proiect să facem parte din tot ce înseamnă familia Farul. Este o responsabilitate, dar consider, în primul rând, că este o plăcere și o provocare să antrenez echipa de U19. Sunt ferm convins că o să dăm jucători la echipa mare, sunt ferm convins că o să avem și rezultate, totul este să fim conștienți și implicați în ceea ce ne dorim. Și eu îmi doresc să fie constănțeni la prima echipă, pentru că generația mea a avut, în mare parte, constănțeni sau jucători formați de club. Să nu mai aducem jucători din altă parte, să-i creștem pe ai noștri", a spus Adrian Senin.

"Am revenit acasă, la echipa la care m-am format ca jucător. Sunt bucuros că pot să ajut portarii de la juniori să învețe ceva din experiența mea. Sper să-i găsesc pe cei care peste câțiva ani să apere poarta echipei mari, de asta am și venit. Îi voi vedea pe parcurs și poate că din cei mici să răsară un portar care să apere ani buni la Farul. Muncim ca să scoatem jucători pentru echipa mare și ne dorim să fie mulți titulari constănțeni, să nu mai fim nevoiți să aducem din alte părți", a explicat Adrian Vlas.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4689 secunde