Adrian Pitu, noul președinte executiv al SSC Farul. Tiberiu Curt - team manager

541

Articole de la același autor

Ieri, la stadionul "Farul", a avut loc o conferință de presă în care a fost anunțată noua organigramă a clubului SSC Farul Constanța, obiectivul principal fiind promovarea în liga secundă. 


Astfel, noul președinte executiv este Adrian Pitu (42 de ani), fost jucător la FC Farul, FC Național, Dinamo, Universitatea Craiova sau Steaua. Acesta va prelua îndatoririle fostului președinte Marcel Lică, cel care va rămâne în conducerea clubului ca director tehnic. 


"Primul nostru gând este să promovăm, să aducem Farul acolo unde îi este locul. Nu m-aș fi alăturat proiectului dacă nu îl consideram unul viabil. Principalul nostru atu este Petre Grigoraș, unul dintre cei mai valoroși antrenori ai României", a declarat Adrian Pitu. 


I s-a alăturat, din postura de team manager, fostul său coleg și bun prieten Tiberiu Curt (42 de ani), iar zilele următoare, sunt așteptați să intre în proiect alți doi foști jucători ai Farului, Denis Șerban și Stelian Carabaș. 


Ar putea reveni pe stadionul "Farul" 


Președintele Consiliului Director al SSC Farul, Erkal Memet, a declarat că se fac eforturi considerabile pentru ca echipa să-și poată desfășura partidele din partea a doua a campionatului pe stadionul din strada Primăverii. 


Astăzi, vor sosi la Constanța reprezentanții unei firme specializate din Brașov, care se vor ocupa de reabilitarea gazonului, aflat în acest moment într-o stare execrabilă. Se preconizează că, până la finalul lunii martie, terenul ar putea deveni practicabil, iar echipa ar putea reveni pe "Farul". 


Echipa pleacă, astăzi, în cantonament 


Aflată pe locul secund în clasamentul Ligii a III-a, SSC Farul pleacă, astăzi, în cantonament la Curtea de Argeș, acolo unde se va pregăti până pe 23 februarie. În tot acest timp, formația pregătită de Petre Grigoraș, Marian Dinu, Ion Barbu și Gică Mina va disputa două sau trei partide amicale. Până la această oră, sunt perfectate două meciuri de verificare: joi, 15 februarie, cu Atletic Bradu, și miercuri, 21 februarie, cu Dacia Mioveni. 


În cantonament va merge și noua achiziție Marius Cocârlă (21 de ani), mijlocaș lateral împrumutat de la Concordia Chiajna. 


Ultima partidă amicală a SSC Farul este programată pe 24 februarie, în compania Academiei Rapid. Meciul ar urma să aibă loc la Constanța, dar nu se cunoaște exact pe ce teren. 


Prima etapă a returului Ligii a lll-a este programată sâmbătă, 3 martie, atunci când SSC Farul va juca, în deplasare, cu Unirea Slobozia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Stire din Sport : SSC Farul susține primul amical al anului
Pagina a fost generata in 0.4597 secunde