Adrian Cristea, suspendat din fotbal până își va plăti toate datoriile către Steaua

Joi, 11 Februarie 2016
115
Jucătorul formației Concordia Chiajna, Adrian Cristea, a fost sancționat, miercuri, de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal. Sancțiunea prevede interzicerea oricăror activități legate de fotbal până la achitarea datoriei către fostul său club, Steaua București, anunță Liga Profesionistă de Fotbal, transmite B1.ro.

Adrian Cristea și reprezentanții clubului Steaua s-au aflat în proces de la începutul anului 2014.

Cristea s-a adresat Federației (FRF) pentru a cere despăgubiri de 120.000 de euro din partea clubului Steaua, după rezilierea contractului, și a obținut o decizie favorabilă din partea Comisiei de Recurs.

Steaua a atacat decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv și a primit câștig de cauză, iar Federația Română de Fotbal l-a obligat pe Cristea să renunțe la plângere. FRF a stabilit că Adrian Cristea trebuie să-i dea Stelei 3720 de lei, cheltuieli de judecată.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a FRF l-a sancționat cu suspendare pentru două jocuri și o penalitate sportivă de 4.500 lei pe team-managerul echipei CS Universitatea Craiova, Silvian Cristescu.

Cristescu a fost suspendat pentru comportament jignitor la adresa oficialilor partidei de pe teren propriu cu FC Voluntari, pierdută cu scorul de 1-2, la 13 decembrie 2015, în cadrul etapei a 22-a.


Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.5627 secunde