Adrenalină și cauciucuri încinse, în week-end, la VIVO!

409
Adrenalină și cauciucuri încinse, în week-end, la VIVO! - adrenalina-1499358871.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, în parcarea de la VIVO! Constanța, va avea loc cea de-a opta ediție a competiției Motul Motorsport Event, ce oferă pasionaților posibilitatea de a-și demonstra măiestria la volan pe un traseu inedit. 


Au fost invitați unii din cei mai consacrați și spectaculoși piloți profesioniști din România, cum ar fi Sorin Ene, multiplu campion național de drift, și Răzvan Frățianu, cel care a înființat prima școală de drift din România. Vor fi prezenți și piloții juniori (5-9 ani), participanți în Campionatul de Karting Electric din România - RadioKart, ce vor oferi scurte demonstrații și vor pune la dispoziție vizitatorilor posibilitatea de a încerca senzațiile oferite de un kart electric. 


De asemenea, Academia Titi Aur va oferi tuturor posibilitatea de a vedea ce înseamnă impactul frontal cu un obstacol fix și cum se poate ieși dintr-o mașină răsturnată, prin intermediul Unității Mobile. 


Programul este următorul: sâmbătă (8 iulie) - în intervalul orar 11-19 vor avea loc antrenamente și calificări concurs amatori, dar și demonstrațiile invitaților speciali; duminică (9 iulie) - între orele 10-15, la fel ca în prima zi, iar imediat după, va avea loc festivitatea de premieră, în incinta mall VIVO! Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7394 secunde