Adi Petre şi Ionuţ Larie s-au alăturat lotului Farului în cantonamentul din Poiana Braşov

257

Articole de la același autor

Aflat în plină metamorfoză, odată cu trecerea la noul nivel superior, FC Farul îşi primeneşte lotul. Astfel, gruparea constănţeană nu va mai conta în noul sezon pe serviciile a patru dintre fotbaliştii folosiţi în stagiunea trecută: Cătălin Căbuz, Cosmin Matei, Ion Gaztanaga şi Răzvan Matiş.

Contractul cu spaniolul Ion Gaztanaga a fost reziliat pe cale amiabilă, în timp ce înţelegerea contractuală cu mijlocaşul Cosmin Matei nu a mai fost prelungită.

De asemenea, Farul şi Chindia Târgovişte au ajuns la un acord pentru transferul portarului Cătălin Căbuz la formaţia dâmboviţeană. Tot la Chindia, dar sub formă de împrumut, a fost cedat şi mijlocaşul Răzvan Matiş.

În schimb, după portarul Mihai Ioani, nou transferat, alte două achiziţii de ultimă oră, atacantul Adrian Petre şi mijlocaşul defensiv Ionuţ Larie, s-au alăturat lotului constănţean în cantonamentul de la Poiana Braşov.

În vârstă de 23 de ani şi fost internaţional U21, Adrian Petre a semnat un contract pe o perioadă de trei ani cu Farul. În carieră, a mai evoluat pentru UTA, Esbjerg (Danemarca) şi FCSB.

La rândul său, Ionuţ Larie (34 de ani), un produs al Centrului de Copii şi Juniori al FC Farul Constanţa, a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.

XXX

„Marinarii” îşi continuă pregătirea din cantonamentul de la Poiana Braşov. În ultimele zile, fotbaliştii au alternat şedinţele de pregătire tehnico-tactice de pe terenul de la Campo Verde cu cele din sala de forţă de la Ana Hotels.

Cei 31 de jucători aflaţi în lot în acest moment sunt supravegheaţi la sala de forţă de antrenorii Cătălin Anghel, Cristian Sava, Sorin Rădoi şi Constantin Fălină, preparatorii fizici Ştefan Anghel şi Gabriel Zaharia, doctorul Shadi Flaha şi fiziokinetoterapeuţii Paul Ciocănescu şi Denis Răilean.


Fiecare zi de antrenament se încheie apoi cu partea tactică, sub coordonarea managerului tehnic Gheorghe Hagi.

Iată programul partidelor amicale pe care Farul le va mai susţine în stagiul montan de la Braşov:

26 iunie: Farul Constanţa - Rapid Bucureşti (ora 11.00);

30 iunie: Farul Constanţa - CS Mioveni (ora 11.00);

30 iunie: Farul Constanţa - Chindia Târgovişte (ora 18.00);

3 iulie: Farul Constanţa - Csikszereda Miercurea Ciuc (ora 11.00);

3 iulie: Farul Constanţa - Petrolul Ploieşti (ora 17.00).

Ultimul joc de verificare înaintea noului sezon va avea loc în data de 10 iulie, pe teren propriu, de la ora 19.00, cu Cernomore Varna. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5658 secunde