Acțiune a DJST Constanța, la Colegiul "Mircea"

149

Articole de la același autor

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța a organizat, ieri după-amiază, alături de diferiți parteneri locali și cu sprijinul Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", gazda reuniunii, prima întâlnire de consultare cu tinerii constănțeni din cadrul proiectului național "Dialog Structurat cu tinerii și organizațiile de tineret 2017 - 2018", având drept motto "Tinerii sunt parte din comunitate". 


"Acest proces de consultare publică cu privire la nevoile și necesitățile tinerilor sau ale unor categorii sociale de tineri se bazează pe aportul direct și activ al tinerilor, plecând de la prioritățile naționale și europene, care să pună în practică, pe termen lung, dialogul structurat ca instrument de lucru", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon. 


Printre temele de reflecție, se numără prioritățile naționale din domeniul tineretului, propuse la nivel european pentru perioada Președinției României a Consiliului Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019. 


Activitatea în Constanța este desfășurată de către rețeaua Tinerețea, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, Forumul Tinerilor din România - sucursala Constanța, ONG Creative+ și ONG Team. 


Proiectul "Dialog Structurat cu tinerii și organizațiile de tineret 2017 - 2018" este co-finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5488 secunde