ACS Tomitanii Constanța înfruntă vicecampioana României, în sferturile Cupei Regelui

595
ACS Tomitanii Constanța înfruntă vicecampioana României, în sferturile Cupei Regelui - acstomitanii-1533913799.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby ACS Tomitanii Constanța va juca, sâmbătă, 11 august, de la ora 11, pe stadionul "Mihail Naca", împotriva vicecampioanei României, CSM Știința Baia Mare, în faza sferturilor de finale ale Cupei Regelui.


Va fi primul meci oficial al sezonului pentru formația antrenată de Cristian Cojocaru și Cătălin Nicolae, ce a transferat în acest sezon nu mai puțin de 16 jucători. Trebuie să reamintim faptul că ACS Tomitanii Constanța a câștigat Divizia Națională de Seniori anul trecut și a câștigat dreptul de a activa în SuperLiga Națională de rugby, în premieră. Cu toate acestea, prezența pe prima scenă a rugby-ului românesc nu ar fi fost posibilă fără ajutorul autorităților locale, principalul sponsor al echipei. Reamintim că vor fi virate în conturile clubului pentru sezonul 2018/2019 aproximativ 2.750.000 de lei (600.000 euro).


"Parcurgem un drum nou, cu o echipă tânără, însă ducem mai departe tradiția rugby-ului constănțean, a echipei Farul Constanța. Împreună cu Timișoara, suntem județele cu cele mai multe titluri de campioni din provincie. Suntem încrezători și plini de forță, avem parte și de sprijinul autorităților locale, fapt ce ne asigură liniștea. Am încercat să alcătuim o echipă numai din români, dar nu am reușit. Îl avem pe Johnny Sola, care este de șase ani în România, plus doi internaționali de tineret din Georgia și un jucător francez ce a mai jucat la Dinamo. De asemenea, am reușit să-i repatriem pe Mario Arvinte și Cosmin Roșu, doi constănțeni ce au început rugby-ul la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța. Sperăm că vor fi stâlpii echipei. Legat de meciul cu Știința Baia Mare, nu vrem să facem doar figurație. Mergem să luptăm și să reușim un rezultat cât mai bun. Știm că este vicecampioana României și că este o formație mult mai experimentată, dar noi vom da tot ce este mai bun. Jucăm pentru noi și, în același timp, pentru orașul Constanța", a declarat Răzvan Bota, managerul celor de la ACS Tomitanii Constanța.


Iată lotul complet de jucători pe care îl au la îndemână cei doi tehnicieni: Dragoș Burlacu, Bogdan Neacșu, Mihai Tăbuș, Ioniță Nistor, Ionuț Melecciu, Claudiu Pelin, Mădălin Mihalache, Sebastian Sârbu, Ionuț Coman, George Popa, Emanuel Zaharia, Gabriel Ciorbac, Florin Sasu, Andrei Homiuc, Sabin Crețu, Victor Dumitru, Cosmin Roșu, Johnny Sola, Mario Arvinte, Marian Jean Don, Paul Petucher, Mădălin Baraulea, Adrian Părălește, Petre Neacșu, Cornel Tatu, Ionuț Macoveanu, Alberto Tutunea, Giorgi Gigauri, Victor Galanton, Claudiu Mihai, Darboev Ardash, Codrin Bercu, Mihai Pocovnicu, Damien Buffard și Enghin Sali.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.506 secunde