ACS Frontiera Tomis atacă titlul național, la Onești

460
ACS Frontiera Tomis atacă titlul național, la Onești - acsfrontiera-1497460442.jpg

Articole de la același autor

În week-end-ul 17-18 iunie, la Onești, are loc primul turneu din play-off-ul Campionatului Național de oină, competiție organizată de către FR de Oină, împreună cu Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Primăria Onești și CSS Onești. 


Patru echipe au rămas în cursa pentru supremația națională la oină: Straja București, Biruința Gherăești, Frontiera Tomis Constanța și CS Politehnica Cluj. 


Acestea vor intra în competiție cu punctele acumulate la turneul de calificare de la Cluj Napoca, după cum urmează: 1. Frontiera Constanța (21 p), 2. Straja Bucurșeti (17 p), 3. Politehnica Cluj (17 p), 4. Birunița Gherăești (15 p). 


"Doresc să mulțumesc pre-ședintelui FR Oină, Nicolae Dobre, pentru sprijin și oportunitatea oferită de a organiza acest eveniment în orașul Onești, și nu în ultimul rând oficialităților locale care au pus umărul ca totul să fie perfect. Ne dorim să popularizăm la nivel local, cât de mult posibil, sportul nostru tradițional - oina", a declarat Florin Rădulescu, directorul CSS Onești. 


Al doilea turneu play-off se va derula la Iași, în perioada 17-19 septembrie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5156 secunde