Accidentată la picior, Simona Halep se retrage de la Indian Wells

327
Accidentată la picior, Simona Halep se retrage de la Indian Wells - ddd-1583569038.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a retras vineri din turneul de la Indian Wells, care va începe săptămâna viitoare în California, din cauza unei accidentări, potrivit site-ului WTA, citat de Agerpres. Halep a câștigat în 2015 primul său titlu Premier Mandatory la Indian Wells, după o finală cu sârboaica Jelena Jankovic, în care pierduse primul set.

"Sunt incredibil de dezamăgită că trebuie să mă retrag de la 2020 BNP Paribas Open," a declarat campioana de la Wimbledon. "Din nefericire, accidentarea la picior pe care am suferit-o înaintea turneului de la Dubai încă îmi face probleme și nu voi reuși să mă recuperez în timp pentru a călători la Indian Wells", a precizat Halep. "Este fără îndoială unul dintre momentele de vârf ale calendarului tenisului mondial pentru mine și va fi trist că îl ratez, dar voi reveni în 2021'', a adăugat Halep.

Și finalista de anul trecut, germanca Angelique Kerber, a anunțat că va lipsi de la ediția din acest an, fiind și ea accidentată la un picior. Kerber, învinsă anul trecut de Bianca Andreescu, va rata și turneul de la Miami, având nevoie de mai mult timp pentru recuperare.

La ediția de anul acesta a turneului de la Indian Wells vor participa 73 din primele 80 de jucătoare ale lumii, conform clasamentului WTA de luna trecută.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4408 secunde