Accident tragic. 3 handbaliști au murit și 11 persoane au fost rănite

227
Accident tragic. 3 handbaliști au murit și 11 persoane au fost rănite - accident-1447671287.jpg

Articole recomandate

Accident tragic în județul Buzău, la ieșirea din Râmnicu Sărat. Trei sportivi de la echipa de handbal CSU Târgoviște au murit și 11 persoane au fost rănite după ce un camion încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste microbuzul handbaliștilor, informează B1.ro.

Potrivit ISU Buzău, în urma acestui accident a fost activat planul roșu de intervenție. 6 răniți au fost aduși în stare gravă în Capitală.

Accidentul s-a produs la ieșirea din Râmnicu Sărat. Potrivit polițiștilor, microbuzul staționa pe marginea drumului, pentru remedierea unei probleme la motor. Un autotren plin cu cherestea s-a răsturnat peste microbuzul în care se aflau componenții echipei de handbal CSU Târgoviște. Aceștia mergeau spre casă după un meci jucat în deplasare. Trei sportivi care se aflau pe banchetele din spate au murit pe loc.

Potrivit ISU Buzău, în urma acestui accident a fost activat planul roșu de intervenție.

"ISU Buzău a trimis la locul accidentului șapte autospeciale, dintre care două de descarcerare, una de transport victime multiple, două ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere incendii, o autospecială de primă intervenție și comandă. Forțele au fost suplimentate apoi, în sprijin venindu-ne Vrancea, cu un modul SMURD, dar și ISU Bucuresti - Ilfov cu două autospeciale transport personal victime multiple. De asemenea, SAJ Buzău a trimis șase salvări la fața locului",a spus George Crețu, purtător de cuvânt ISU Buzău.

Mai mulți martori spun că șoferul autocamionului ar fi leșinat pe loc în momentul în care a coborât de la volan și a văzut ce s-a întâmplat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2601 secunde