Academia Hagi încheie Grupa A a Memorialului Ola pe locul doi

186
Academia Hagi încheie Grupa A  a Memorialului Ola pe locul doi - academiahagimemorialolasursaacad-1417114566.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la Sala Sporturilor din Constanța, s-au desfășurat partidele zilei a doua din cadrul Memorialului "Gheorghe Ola" la fotbal, pentru jucători născuți după 1 ia-nuarie 2005.

În cel de-al doilea meci din Grupa A, Academia Hagi, reprezentanta Constanței, a înregistrat încă o remiză, 1-1 (1-0), cu Stars Brăila. Marcatorul formației constănțene a fost Adrian Mazilu. În urma rezultatelor obținute în grupă, Academia Hagi s-a clasat pe locul al doilea și a pierdut șansa de a juca în ultimul meci al etapei care desemna echipa calificată la turneul final.

Clasamentul Grupei A este: Dunărea Galați (4 puncte), Academia Hagi (2) și Stars Brăila (1).

În celălalt meci al zilei, în Grupa B, LPS "Mircea Eliade" București a învins pe CSS Tulcea, scor 2-0. LPS București va merge în finala etapei zonale, având patru puncte, iar Tulcea doar unul. Astăzi, de la ora 10.00, în Sala Sporturilor, se va disputa partida finală între Dunărea Galați, prima clasată a Grupei A, și LPS "Mircea Eliade" București, Grupa B.

Lotul Academiei Hagi 2005 care a participat la competiție este antrenat de Florin Burcea și este compus din jucătorii: Rafael Munteanu, Robert Mihai - portari; Alin Ștefănescu, Mario Aioanei, Luca Banu, Adrian Dumitru, Adrian Mazilu, Teodor Nistor, Călin Andrei, Elis Gheorghe, Vlad Sandu, Cristian Toma, Alexandru Cîniparu, Dimitris Cocot, Nicușor Sabău, Cosmin Căpățână, David Pariza, Mario Cimpueru - jucători de câmp. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3728 secunde