Mai multe ştiri online:

Academia "Gheorghe Hagi", principalul furnizor de jucători pentru loturile naționale de juniori

Ştire online publicată Vineri, 09 Februarie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Perioada în curs este extrem de bogată în convocări la loturile naționale pentru jucătorii centrului de copii și juniori al Academiei Hagi.


Noul selecționer al lotului României U17, Aurel Țicleanu, i-a convocat pe Alexandru Șerban, Alex Georgescu, Antonio Vlad, Alexandru Negrean, Bogdan Călin și Răzvan Matiș pentru un stagiu de pregătire (în perioada 22 februarie - 2 martie), care are finalitate două meciuri de verificare, în deplasare, cu echipa similară a Ciprului (pe 27 februarie și 2 martie). Acestea vor fi ultimele teste ale României U17 înaintea Turului de Elită al Campionatului European, care va avea loc în Ungaria în intervalul 22-28 martie. România va lupta contra Ungariei U17, Israelului U17 și Sloveniei U17 pentru calificarea la turneul final din Anglia (4-20 mai).


Alte cinci telegrame de convocare au venit pe numele jucătorilor Bogdan Lazăr, Roberto Mălăele, Ștefan Bodișteanu, Dan Sîrbu și Remus Mihai la lotul României U15. Jucătorii antrenați de Adrian Văsâi vor efectua un turneu de pregătire în Turcia în perioada 28 februarie - 8 martie, stagiu ce se va încheia cu două partide amicale contra Turciei U15.


Selecționat la lotul național este și Sebastian Agachi, goalkeeperul juniorilor U19 fiind convocat la naționala Republicii Moldova U19 pentru un cantonament de pregătire (12-16 februarie).


În această perioadă alți opt jucători ai centrului de copii și juniori al Academiei Hagi sunt deja angrenați în acțiunile loturilor naționale ale României: Robert Neciu, Raul Vidrăsan și Denis Drăguș se află în pregătiri în Spania la lotul României U19 pentru două meciuri test contra Irlandei U19


(13 și 15 februarie), Marius Leca și Alexandru Pop sunt în Spania la lotul României U18 pentru un turneu amical la care mai participă Norvegia U18 (9 februarie),


Polonia U18 (11 februarie) și Cehia U18 (13 februarie), iar Darius Grosu, Constantin Grameni și Alexi Pitu se află în Cipru cu lotul României U15, care întâlnește echipa Ciprului U15 în două meriuri de verificare (6 și 8 februarie). 


În plus, mai sunt alți cinci jucători care nu au putut onora convocările la loturile naționale: Tudor Băluță (U19, reținut la echipa de seniori a Viitorului), Alexandru Mățan (U19, reținut la echipa de seniori a Viitorului), Gabriel Nedelea (U18, accidentat), Daniel Bîrzu (U16, accidentat) și Louis Munteanu (U16, accidentat).


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8621 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8187 secunde