Liga Națională de handbal masculin

A venit și prima victorie! Recital Dobrogea Sud în meciul cu CSM Făgăraș

168
A venit și prima victorie! Recital Dobrogea Sud în meciul cu CSM Făgăraș - handbalcmyk-1569174583.jpg

Articole de la același autor

După trei înfrângeri consecutive, HC Dobrogea Sud a bifat, sâmbătă, la Sala Sporturilor, prima sa victorie din actuala ediție a Ligii Naționale de handbal masculin. Echipa constănțeană a pornit ascensiunea, obiectivul fiind reintrarea cât mai rapidă în bătălia pentru titlu. 


Recital dat de handbaliștii constănțeni în meciul cu CSM Făgăraș, din runda a patra de campionat. Ei și-au surclasat adversarii și au câștigat fără emoții. Dobrogea Sud a demarat în forță și a condus cu 7-1 în minutul 10, mărindu-și apoi avantajul, 11-2 în minutul 15, iar jocul a curs spre un succes la pas al echipei antrenate de Zvonko Sundovski și George Buricea. 
18-10 a indicat tabela la pauză, iar în repriza secundă, știindu-se deja numele învingătoarei, accentul s-a pus pe spectacol. Scor final, 35-23 pentru constănțeni, care pornesc ascensiunea în clasament. 


HC Dobrogea Sud: Hendawy, Vasile, Iancu - Chiuffa, Malinovic, Nistor, Omar (câte 5), Simovic (4), Nikolic (3), Chikovani, Andrei, Csog (câte 2), Rotaru, Susanu (câte 1).  


"Față de meciurile trecute, am avut două schimbări în plus și asta s-a cunoscut. Au intrat Chiuffa și Rotaru, care au și debutat în Liga Națională. Băieții au făcut un meci foarte bun, au răzbunat ratările și nereușitele din jocurile anterioare. Ușor, ușor, intrăm pe un făgaș normal și cred că vom reuși să legăm victoriile. Sper să venim cu 3 puncte și de la Focșani", a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul secund al HC Dobrogea Sud, George Buricea. 


A fost primul meci în Liga Națională pentru brazilianul Fabio Chiuffa, care a făcut o primă repriză excelentă, dar și debutul centrului Ionuț Rotaru, transferat, săptămâna trecută, de la Dunărea Călărași. Noua achiziție a intrat în minutul 16 și marcat primul său gol din acest sezon. 


"Mă bucur că am debutat cu victorie, una importantă pentru moralul echipei. Am marcat și primul meu gol în campionat. Sper să mă integrez repede, am fost primit foarte bine de colegi și de suporteri", a declarat Ionuț Rotaru. 
"A fost un meci foarte bun, am obținut prima victorie în campionat. Sper să o ținem tot așa. Un meci mai ușor, am fost și în formulă aproape completă, echipa arată mai bine cu jucătorii noi", a completat Alexandru Andrei. 
Etapa viitoare, sâmbătă, 28 septembrie, HC Dobrogea Sud va juca, în deplasare, cu CSF Focșani. 


Victorie și la juniori 
Tot sâmbătă, echipa de juniori I a HC Dobrogea Sud a învins, la Sala Sporturilor, cu scorul de 41-35, pe CSS Călărași. 
Jucătorii antrenați de George Buricea și Enis Murtaza au patru victorii în patru meciuri disputate și sunt liderii Seriei D a Campionatului Național. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7294 secunde