A trecut un an de când Claudiu Bujin nu mai este printre noi

2121
A trecut un an de când Claudiu Bujin nu mai este printre noi - fdf198a3bda021ef2a7c9ba574aa6a1a.jpg
Sâmbătă, se împlinește un an de când atletul constănțean Claudiu Bujin s-a stins din viață, la doar 24 de ani. În noaptea de vineri, 13 martie, spre sâmbătă, 14 martie 2009, la ora 1,10, fostul campion, ultima dată legitimat la CS Farul - Steaua, a pierdut cea mai importantă competiție a vieții, fiind răpus, în Germania, unde se trata, de un necruțător cancer la timus.
Ultimele cuvinte ale atletului, înainte să se ridice la ceruri, au fost: "Tati, la ce oră e lungimea?" și "Hai mai repede la stadion, că întârziem!".
O mândrețe de băiat, înalt, cuminte și frumos, Claudiu a fost multiplu campion național la săritura în lungime (de juniori, tineret și seniori), campion balcanic de juniori, finalist la Europene, membru al lotului național. Era privit ca una dintre speranțele României pentru Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012.
Familia, prietenii și apropiații îi cinstesc memoria sâmbătă, 13 martie.
v v v
Colectivul Clubului Sportiv Farul Constanța, oficiali, sportivi și antrenori, atât de la atletism, cât și de la celelalte secții, îi vor păstra veșnic amintirea celui pentru care atletismul a fost marea dragoste a vieții sale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5183 secunde