A murit un mare jucător. Lucian Bălan, campion al Europei cu Steaua în 1986, s-a sinucis

278
1
A murit un mare jucător. Lucian Bălan, campion al Europei cu Steaua în 1986, s-a sinucis - mort-1447355083.jpg

Articole recomandate

Lucian Bălan, titular în echipa Stelei care în 1986 a câștigat Cupa Campionilor Europeni, a încetat din viață la doar 56 de ani. Acesta s-a sinucis în locuința sa din Baia Mare, după ce a luat o supradoză de medicamente. Din informațiile obținute de ProSport, Lucian Bălan a decedat în urma unei intoxicații voluntare cu medicamente. A lăsat un bilet de adio, dar deocamdată nu se cunoaște conținutul acestuia. Medicii de pe ambulanță au încercat resuscitarea lui, dar nu s-a mai putut face nimic. A fost declarat mort de cei de la ambulanță în jur de ora 18:00. Lucian Bălan a mai avut două tentative de sinucidere, în 2004 și 2010,, tot printr-o supradoză de medicamente în combinație cu alcool, dar de fiecare dată a fost găsit la timp de mama sa și salvat.



Marius Lăcătuș a rămas surprins de moartea lui Lucian Bălan. "Fiara" susține că fostul său coleg de la Steaua reușise să-și îndrepte situația financiară și nici nu a lăsat impresia că ar mai avea probleme foarte grave:

"În ultima perioadă, când am vorbit cu el, toate păreau normale, chiar era foarte bine dispus tot timpul când vorbeam la telefon, niciodată nu s-a plâns de probleme de sănătate sau de altă natură, chiar reușise să obțină o pensie, nu mai avea, din câte am înțeles eu, nici probleme financiare foarte mari. Nu știu ce l-a împins la acest gest", a spus Lăcătuș, la DigiSport.



Comentează știrea

Murphy
12 noiembrie 2015
Pentru Lacatus

Depresia domnule Lacatus este ca si SIDA pe Pamant. Ea exista in creierul omului bolnav si nu se manifesta dacat spontan. E foarte greu de tratat, majoritatea depresivilor vad mult mai clar decat restul oamenilor, nedreptatea, lipsurile, etc.,sunt extraordinar de sensibili si neajutorati, dar sunt si foarte puternici atunci cand iau decizia sa se sinucida. Ei nu mai suporta mizeria vietii sociale, politice, juridice, economice, sentimentale si spun stop vietii incalcand regula marelui Dumnezeu care este singurul care ne da viata si moarte ca o regula unica a vietii. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1271 secunde