Mai multe ştiri online:

A murit fostul farist Ion Caramalău

Ştire online publicată Luni, 22 Februarie 2010. Autor: Marian BOCAI
Fostul fotbalist al FC Farul Ion Caramalău a murit, vineri, la Constanța, la doar 53 de ani, pierzând bătălia cu cancerul. Înmormântarea a avut loc ieri după-amiază, la Cimitirul Municipal. Fost junior al Portului Constanța, Caramalău a evoluat fundaș stânga sau fundaș central, iar la echipa mare a Farului a ajuns în anul 1980, contribuind la promovarea „marinarilor” în Divizia A din sezonul 1980/1981, alături de fotbaliști precum Antonescu, Petcu, Buduru, Peniu, Gache, Turcu, Mustafa, Borali, Costaș, Nistor sau Drogeanu. Cu Farul a susținut 51 de partide în prima divizie, părăsind clubul constănțean în 1986, pentru CFR Pașcani, unde a jucat încă trei ani, după care s-a retras din activitatea de fotbalist, la 33 de ani. Ion „Nuțu” Caramalău era cum-natul lui Lucian Marinof (fost antrenor la Farul, în prezent tehnician la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”). După ce i-a fost descoperită o formațiune tumorală malignă în gât, Caramalău a început lupta cu necruțătoarea boală, dar nici operația de la „Fundeni” (efectuată în urmă cu peste un an), nici tratamentele nu au dat rezultate. Pe 8 ianuarie a.c., fostul fundaș al Farului a fost trimis acasă, sănătatea sa înrăutățindu-se pe zi ce trecea. Vineri, 19 februarie, la ora 16,40, s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească!

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65841 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3785 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3260 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1970 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6908 secunde