A doua victorie consecutivă pentru HC Dobrogea în Liga Națională

203

Articole de la același autor

După un început ezitant de sezon, HC Dobrogea Sud și-a reintrat în ritm, spre bucuria suporterilor. Marți seară, la Sala Sporturilor, constănțenii s-au impus fără prea mari emoții în fața celor de la HC Adrian Petrea Reșița, scor 30-22 (18-9), într-un meci contând pentru etapa a treia a Ligii Naționale. Diferența de scor a fost considerabilă datorită intervențiilor excelente ale experimentaților portari Ionuț Stănescu și Dane Sijan, dar și a formei de invidiat arătată de un alt veteran, Dalibor Cutura.

Antrenorul sârb Djordje Cirkovic nu i-a folosit nicio secundă pe Bogdan Munteanu, Bogdan Moisă și Dusko Celika. Cel mai probabil, cei trei jucă-tori vor fi folosiți vineri (ora 17), atunci când echipa HC Dobrogea Sud ll va juca împotriva celor de la ACS Atletico Alexandria, în prima etapă a Divizia A.

Golurile constănțenilor au fost marcate de George Buricea (8), Zoran Nikolic (5), Nikola Crnoglavac (5), Dalibor Cutura (5), Laurențiu Toma (3), Branislav Angelovski (2) și Ionuț Nistor (2).

În etapa următoare, HC Dobrogea Sud va juca în deplasare, sâmbătă, de la ora 17, pe terenul celor de la CSU Suceava.

v v v

Fostul jucător al HCM Constanța, spaniolul Javier Humet, actualmente legitimat la CSM București, și-a depus actele pentru a primi cetățenia română și are mari șanse de a evolua pentru naționala tricoloră.

Javier Humet ar fi al doilea handbalist care ar obține cetățenia României, după ucrainianca Iulia Dumanska (20 de ani), care a activat în trecut și la CSU Neptun, fiind considerată de selecționerul echipei de senioare, Tomas Ryde, ca fiind un portar de mare viitor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4539 secunde