A doua medalie de aur pentru România, la Europenele de box

130

Articole de la același autor

Pugilistul român Paul Andrei Arădoaie a cucerit medalia de aur în limitele categoriei 81 kg, la Campionatele Europene Under 22 de la Brăila, după ce l-a învins, marți seară, la puncte, decizie 3-2, pe rusul Muslim Gadjimagomedov. 


Arădoaie a câștigat un meci echilibrat, cu multe lovituri puternice, în fața unui pugilist foarte valoros. Românul a forțat pe final, când rusul a resimțit oboseala și a boxat obstrucționist. Gadjimagomedov a dezaprobat decizia arbitrilor, care l-au dat câștigător pe Arădoaie. 


Românul Robert Eusebiu Jitaru (19 ani), medaliat cu aur la cat. 56 kg, a fost desemnat cel mai bun boxer al Campionatelor Europene U 22 de la Brăila. El l-a învins, în finală, pe englezul Peter McGrail, la puncte (3-2). 


Nu mai puțin de 18 țări au cucerit medalii la Europenele de la Brăila, Ucraina obținând cele mai multe (5). În clasamentul pe medalii, Anglia a ocupat primul loc (2 de aur, 1 de argint, 1 de bronz), fiind urmată de România (2-0-0), Ucraina (1-2-2), Rusia (1-2-1), Franța (1-2-0), Georgia (1-1-0), Germania (1-0-1) etc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0975 secunde