Luptătorii de la LPS, punct final în anul competițional 2010

A căzut cortina, "artiștii" ies din scenă

963
A căzut cortina,
Luptătorii de greco-romane de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța au încheiat sezonul competițional 2010 cu noi performanțe.
La Cupa României pentru juniori, concurs disputat, zilele trecute, la Arad, Cătălin Cășaru s-a clasat pe locul întâi la categoria 74 kg, iar Dorin Pîrvan a ocupat poziția a treia la secțiunea 84 kg. De asemenea, Sebastian Agrigoroșoaei a fost al șaptelea la categoria 66 kg. De precizat că, pentru Cătălin Cășaru, a fost ultima competiție la nivel de juniori, el trecând la seniori, iar Pîrvan și Agrigoroșoaei sunt cadeți.
"O dată cu întrecerile Cupei României, se trage cortina peste sezonul 2010. La final de an, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au sprijinit secția de lupte greco-romane a LPS-ului, Direcției Județene pentru Sport și Tineret, lui Mugurel Dumitru, de la Hotel Royal Costinești, lui Cristian Nisipeanu, de la Game City, președintelui Asociației Județene de Lupte, Gigi Pambuca, dar și foștilor luptători Gigi Ciupercă, Colea Ignat, Cacenco Aurică, Florin Popescu și Iani Polifrone, care nu au uitat de unde au plecat", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. Ioan Giuglea.
Bilanțul pe 2010 al secției de lupte greco-romane de la LPS, la Campionatele Naționale, este următorul: șapte medalii de aur, cinci medalii de argint, șase medalii de bronz, patru locuri V. De asemenea, s-a obținut un loc opt la Campionatele Europene de cadeți de la Sarajevo (Bosnia-Herțegovina).
De pregătire luptătorilor, s-au ocupat profesorii I. Giuglea și Valentin Dobrin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Luptători de nota 10
Miercuri, 24 Noiembrie 2010
Stire din Sport : "Viteziștii" Constanței
Pagina a fost generata in 0.9491 secunde