17 minute în dublă inferioritate numerică! FCV Farul, remiză albă la Arad

163
17 minute în dublă inferioritate numerică! FCV Farul, remiză albă la Arad - 17-1626706687.jpg

Articole de la același autor

La debutul în noua stagiune a Ligii I la fotbal, FCV Farul a obţinut un rezultat de egalitate cu UTA, scor 0-0, la Arad, după un meci de mare luptă, în care formaţia constănţeană a avut pe teren trei jucători născuţi în 2002 şi doi născuţi în 2003.

„Marinarii” a fost susţinuţi şi de o parte a galeriei Peluza Marină, care au dorit să fie aproape de Farul, deşi au parcurs o distanţă considerabilă.

Echipa constănţeană a evoluat în ultimele 17 minute cu doi jucători mai puţin pe teren, după ce Dussaut a fost eliminat în minutul 70, iar Dănuleasă, intrat pe teren în minutul 74, s-a accidentat patru minute mai târziu, fiind transportat la spital.

FCV Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Tordai, Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer, Mălăele (min. 15, Grosu; min. 56, Dobrosavlevici), Pires, Grameni (min. 56, Purece), Chiţu (min. 73, Dănuleasă), Petre (min. 56, Betancor), Pitu.

În partida de la Arad, au debutat în Liga I mijlocaşul Roberto Mălăele şi fundaşul Gabriel Dănuleasă, ambii fiind formaţi la Academia Hagi. În vârstă de 18 ani, pe care i-a împlinit la 29 martie, Mălăele a început meciul ca titular, în timp ce Dănuleasă, născut de asemenea în 2003 (8 mai) a intrat în locul lui Chiţu.

Etapa viitoare, FCV Farul întâlneşte, duminică, 25 iulie, de la ora 18.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, pe Gaz Metan Mediaş. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.947 secunde