120 de copii au jucat șah alături de Moș Crăciun, la Maritimo

285

Articole de la același autor

Duminică, la Maritimo, aproximativ 120 de copii au participat la prima ediție a competiției "Moș Crăciun joacă șah". Jucătorii au fost împărțiți în patru categorii: U7, U8, U14 și perechi (copii și părinți).

La U7, primul loc a fost ocupat de Răzvan Ionuț Țigănescu, pe locul doi s-a clasat Radu Teodoru, iar Bogdan Dumitru Cîrnu, pe al treilea. La U8, Octavian Gabriel Borea a fost marele câștigător, urmat de Sabin Gabriel Moise și Luca Vasile Nedelcu.

Deniz Edvin Menlibai a fost pe primul loc la U14, pe locul al doilea a fost Mihai Marian Cojocaru, iar pe cel de-al treilea, Mihalis Raftopol. La proba de perechi, primul loc a fost împărțit de familiile Panainte și Menlibai, pe doi a urmat familia Raftopol și locul trei i-a revenit familiei Țigănescu. Toți participanții au primit diplome, medalii și cadouri din partea lui Moș Crăciun.

"Nu ne-am așteptat la un număr așa mare de concurenți. Suntem foarte fericiți. Sperăm să creștem de la ediție la ediție. Vreau să mulțumesc sponsorilor care ne-au ajutat - Maritimo Shopping Center, Magazinul de Print și Diverta", a declarat Anca Petcu, organizatoarea competiției.

"Am demonstrat că sportul minții este iubit în Constanța și că avem copii extrem de bine dotați chiar de la vârste fragede. Vrem să facem cel puțin trei astfel de concursuri pe an, iar la Cupa de primăvară, care va avea loc la începutul lunii martie, vrem să avem un număr de 200 de participanți", a adăugat Daniel Ene, președintele Asociației Black Sea Equilibrium, coorganizatoare a competiției.

Competiția a fost organizată de către Școala de Șah pentru Copii "Anca" în parteneriat cu Asociația Black Sea Equilibrium și Asociația Județeană de Șah Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în parcarea Maritimo
Pagina a fost generata in 0.3199 secunde