12 medalii pentru halterofilii Farului, la CN de seniori

146
12 medalii pentru halterofilii Farului, la CN de seniori - palmareshalterecsfarulsursafaceb-1418064540.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna trecută, la Onești, s-a desfășurat Campionatul Național de haltere - seniori. La această competiție, cinci sportivi constănțeni, legitimați la CS Farul, au câștigat 12 medalii - una de aur, patru de argint și șapte de bronz. 


Alexandra Dumitrescu s-a clasat pe locurile doi la stilul aruncat și total și a luat bronzul la smuls, la categoria de 75 kg. Alin Olteanu și-a trecut în palmares trei medalii de bronz la cele trei probe, în limitele categoriei 85 de kg. La 105 kg, Adrian Roșu a cucerit medalia de aur la proba de aruncat, argint la total și bronz la smuls, iar colegul său Aurel Tătaru a ocupat locul doi la smuls și locurile trei la aruncat și total, la aceeași categorie de greutate. 


"Îi felicit pe toți pentru rezultatele obținute. Olteanu, Roșu și Tătaru s-au antrenat singuri, iar rezultatele sunt mulțumitoare. De remarcat este și Alexandra Dumitrescu, o sportivă care, anul acesta, a câștigat 13 medalii și are o evoluție foarte bună", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Angheluș Beșleagă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3575 secunde