Mai multe ştiri online:

10 aprilie, ultima zi de înscriere pentru Maratonul Nisipului

Ştire online publicată Sâmbătă, 05 Aprilie 2014. Autor: Ovidiu ADRIAN
„Încetează să mai fabrici scuze, aleargă pur și simplu!” Acesta este dictonul echipei SanaSport, asociație sportivă care, alături de partenerii săi, organizează, luna aceasta, Maratonul Nisipului, un eveniment în premieră continentală. 
Astfel, sâmbătă, 12 aprilie, va avea loc cursa populară de 5 kilometri, startul urmând a fi dat, la ora 11.00, pe plaja din dreptul Radio Vacanța. A doua zi, duminică, 13 aprilie, sunt programate cursa de maraton (42,195 km), cursa de semimaraton (21 km), cursa de 10,5 km și ștafeta maraton (4X10,5 km). Startul se va da la ora 11.00, tot de pe plaja din dreptul Radio Vacanța. 
„Soare, plajă, mare, valuri, pescăruși... te așteptăm la mare, la alergare! Aleargă împreună cu noi, la prima ediție a singurului maraton pe nisip din Europa - Maratonul Nisipului. Am pregătit premii în bani și produse în valoare de 2.000 de euro, precum și o tombolă cu premii surpriză, la cursa populară”, ne anunță organizatorii evenimentului. 
Cei care doresc să alerge maratonul din Mamaia se pot înscrie, până în data de 10 aprilie, pe site-ul www.maratonulnisipului.ro. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7534 secunde