10 ani fără Zoran Kurtes. "Nu te vom uita niciodată!"

182
10 ani fără Zoran Kurtes.

Articole de la același autor

Ieri s-au împlinit nu mai puțin de 10 ani de când fostul antrenor al celor de la HCM Constanța, Zoran Kurtes, a decedat la vârsta de 44 de ani din cauza unei insuficiențe cardiace.

Acesta se afla într-un hotel din stațiunea Mamaia și a murit în camera în care era cazat, medicii ajungând destul de repede la fața locului, dar nemaiputând să facă nimic pentru a-i salva viața.

Pe pagina oficială de Facebook a celor de la Handbal Club Dobrogea Sud a apărut un mesaj cu privire la cel care a fost Zoran Kurtes.

"Antrenor. Mentor. OM! Ne e atât de dor de Zoran Kurtes, nu ne vine să credem că au trecut 10 ani de când el ne-a părăsit subit. A părut că a stat atât de puțin cu noi, însă am trăit împreună atât de intens și avem atâtea momente de povestit, încât am putea să umplem o carte. Dacă ne-ai putea auzi acum, Zoran, nu ți-am mulțumi încă o dată pentru performanțe, ci am vrea să-ți mulțumim pentru că ai făcut cuvintele "Echipă" și "Familie" să fie sinonime, iar de la acest principiu a plecat toată povestea noastră.

"Muncim mult, iar băieții sunt extraordinari. Cel mai important e că suntem ca o familie" - așa răspundea Zoran când era întrebat care e secretul pentru performanțele Constanței. Îi promitem că așa vom continua la HCD, pentru a onora memoria lui și a aduce rezultate mari.

Nu te vom uita niciodată!" , apare scris pe rețeaua de socializare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8191 secunde