Zinedine Zidane a decis pe cine vrea dintre Pogba, Ericksen și Van de Beck

679
Zinedine Zidane a decis pe cine vrea dintre Pogba, Ericksen și Van de Beck - mzymemm9mszoyxnoptc5nziwyza5odg0-1560245766.jpg

Articole recomandate

Real Madrid a făcut până acum o campanie excelentă de transferuri, dar nu se va opri aici. Marca anunță că Zinedine Zidane l-a anunțat pe Florentino Perez ce jucător vrea neapărat, chiar dacă prețul lui este unul imens. Manchester United susține că nu-l va ceda pe Paul Pogba cu o sumă mai mică de 150 de milioane de euro!

În discuție poate intra și Gareth Bale, chiar dacă în acest moment galezul se ține tare.

Chiar dacă prețul este unul foarte mare, Real se bazează pe dorința jucătorului de a lucra cu Zizou. Tocmai de aceea va insista pentru o scădere a sumei.

Campion mondial cu Franța în 2018, Pogba este dispus să primească un salariu mai mic numai să ajungă la Real Madrid, dar foarte probabil va compensa cu un contract pe o perioadă mai lungă. Spaniolii vorbesc de 6 ani, ceea ce ar face ca mijlocașul să aibă angajament până la 32 de ani.


Cât a plătit Real Madrid pe Eden Hazard și pe Luka Jovic


Pentru Eden Hazard, Real Madrid va plăti circa 100 de milioane de euro, plus mai multe bonusuri, care pot urca la amețitoare sumă de 146 de milioane de euro.


Pentru Luka Jovic, Eintracht va primi 60 de milioane de euro, plus 5 milioane ca bonusuri.


Pentru Ferland Mendy, Real a fost de acord să achite 56 de milioane de euro, dar mutarea încă nu a fost oficializată.


sursa: digisport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8111 secunde