Video VIDEO. Cupa Mondială de fotbal 2018: Motanul Ahile prezice victoria din meciul de deschidere

281
VIDEO. Cupa Mondială de fotbal 2018: Motanul Ahile prezice victoria din meciul de deschidere - campionatdefotbalahilepisica9559-1529061737.jpg

Articole recomandate

Motanul medium Ahile a prezis victoria Rusiei în fața Arabiei Saudite în meciul care va deschide Cupa Mondială de fotbal, joi, de la ora 18.00, potrivit telegraph.co.uk.


Ahile are ca slujbă de zi cu zi să prindă șoareci la Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg și a dobândit o reputație de medium după ce a prezis în mod corect, în vara anului trecut, mai multe rezultate ale unor meciuri ale Cupei Confederațiilor, care a avut loc în Rusia.

Miercuri, lui Ahile - un motan alb cu ochi albaștri, suferind de surditate - i-au fost prezentate două boluri cu mâncare, fiecare decorate cu steagurile celor două țări care se confruntă joi seară.

A ezitat un moment, înainte să se servească din bolul care reprezenta Rusia.


Anna Kondratieva, veterinarul care se ocupă de motan, a spus ulterior că acesta "își iubește țara și nu ar fi putut vota altfel".

Apoi pisica a fost îmbrăcată cu un tricou al naționalei Rusiei, pentru o sesiune foto.


Ahile a fost ales pentru a prezice rezultatele după modelul caracatiței Paul la Campionatul Mondial din Africa de Sud din 2010. Caracatița a reușit să prezică în mod corect rezultatele a 12 meciuri din 14.

Ulterior, pe urmele lui Paul au călcat mai multe animale - un pinguin în Birmingham, un măgar în Somerset, elefantul Citta din Cracovia etc. -, dar niciunul nu a atins nivelul de celebritate al caracatiței.

Campionatul Mondial de fotbal din Rusia are loc în perioada 14 iunie - 15 iulie.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6795 secunde