Tottenham Hotspur merge în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

532
Tottenham Hotspur merge în sferturile de finală ale Ligii Campionilor - tottenhamm-1551869991.jpg

Articole recomandate

Tottenham Hotspur s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, marți seara, după ce a învins în deplasare formația germană Borussia Dortmund, cu scorul de 1-0, în manșa secundă a optimilor de finală ale competiției.

Londonezii, care în tur câștigaseră cu 3-0, s-au impus prin golul semnat de Harry Kane (49). Omul meciului a fost însă portarul Hugo Lloris, care a avut mai multe intervenții salutare în prima repriză în poarta oaspeților. Eșecul a confirmat perioada slabă pe care o traversează Borussia, care a fost ajunsă în Bundesliga de rivala Bayern Munchen, după ce a avut un avans de șapte puncte.

Kane a ajuns la patru goluri marcate contra Borussiei în patru partide.

Tottenham se află pentru a doua oară în sferturile competiției, după 2011.

Pe Signal Idunal Park, meciul a fost următor de 66.099 de spectatori:

Dortmund: Buerki - Marius Wolf (Bruun Larsen 62), Akanji, Weigl, Abdou Diallo - Witsel, Reus (căpitan; Delaney, 74) - Sancho, M. Goetze, Paco Alcacer, Guerreiro (Pulisic, 62). Antrenor: Lucien Favre.

Tottenham: Lloris (căpitan) - Aurier, Alderweireld, D. Sanchez, Vertonghen, Ben Davies - Winks (Dier, 55), Eriksen (Rose, 83), Moussa Sissoko - Heung-min Son (Lamela, 71), Kane. Antrenor: Mauricio Pochettino.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7405 secunde