Real Madrid pregătește transferul istoric! 230 de milioane € pentru înlocuitorul lui Ronaldo

785
Real Madrid pregătește transferul istoric! 230 de milioane € pentru înlocuitorul lui Ronaldo - ahvbn1dbtnglf0v2k1ya-1560152771.jpg

Articole recomandate

Real Madrid e din ce în ce mai aproape să dea o lovitură de proporții pe piața transferurilor. Clubul de pe "Bernabeu" vrea să profite de tensiunile apărute între Kylian Mbappe și PSG, pentru a-l aduce pe internaționalul francez în Spania. Astfel că transferul lui Hazard a fost doar începutul.



Spaniolii de la ABC au dezvăluit care este motivul pentru care Mbappe nu mai este dispus să continue alături de campioana din Hexagon. Atacantul de 20 de ani este nemulțumit din cauza faptului că Neymar are un salariu mai mare decât el, chiar dacă, în ultima stagiune, Kylian a fost jucătorul mai important.

În acest moment, Neymar câștigă 36 de milioane de euro pe an, în timp ce Mbappe "doar" 13 milioane de euro. Sursa citată susțină că Real Madrid e dispusă să ofere 230 de milioane, un preț istoric, care l-ar depășit pe cel plătit de PSG pentru Neymar (222 milioane de euro).


Cifrele lui Kylian Mbappe din sezonul recent încheiat


Mbappe, care mai are contract până în iunie 2023, a marcat 39 de goluri în 43 de partide în acest sezon pentru PSG. Fotbalistul este de două sezoane pe Parc des Princes, echipă cu care a câștigat titlul de campioană.

Mbappe a devenit al doilea cel mai scump fotbalist din istorie, după ce PSG l-a cumpărat de la Monaco pentru 180 de milioane de euro. Lider în top este brazilianul Neymar, achiziționat în schimbul a 222 de milioane de euro, de la Barcelona.

Campion mondial cu naționala Franței în Rusia, anul trecut, Mbappe a fost al patrulea în clasamentul Balonului de Aur pe 2018, scrie digisport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3995 secunde